Playstation Showcase'te Öne Çıkan Yapımlar - Oyun Haberleri - eTail Blog
Playstation Showcase'te Öne Çıkan Yapımlar

Sony PlayStation Showcase 2023 24 Mayıs Çarşamba 23.00'da düzenlendi. Canlı yayın etkinliği üzerinde yapılan Showcase'te kaçıranlar için öne çıkan yapımlar.

Marvel's Spider-Man 2 Uzun görev sekansı paylaşıldı 

Marvel's Spider Man, ikinci oyunuyla birlikte yeniden "mahallemizin süper kahramanı" olmak için geri dönüyor. Miles Morales ve Peter Parker arasında geçiş yaparak çeşitli görevleri gerçekleştireceğiz.
Oyunun çıkış tarihi : 2023 Sonbaharı olarak paylaşıldı.

 

 

Assassin's Creed Mirage : Çıkış tarihi ve oynanış fragmanı paylaşıldı

Assassin's Creed Mirage bu yıl 12 Ekim'de oyuncular ile buluşacak. Assassin's Creed Vahalla'dan bir yan karakter olan Basim Ibn Ishaq'ı içerecek ve dokuzuncu yüzyıl Bağdat'ında geçecek

 


Metal Gear Snake Eater Remake Duyuruldu 

PlayStation, 2004 tarihli Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ın yeniden yapımını duyurdu. Oynanış ile ilgili  herhangi bir görüntü paylaşılmazken, Snake’in yenilenmiş yüzüyle karşımıza çıktığı gizemli bir fragman izledik.

 


Street Fighter 6 : Hikâye modu fragmanı paylaşıldı

Street Fighter 6, önümüzdeki hafta yayınlanıyor. Geliştirici Capcom da oyunun hikâye moduna yönelik "Your Story" adlı resmi hikaye fragmanını yayınladı .

 

 

Ghostrunner 2 : Resmi Duyuru Videosu 

Yeni oynanış ağırlıklı olarak araçlı savaş üzerinde yoğunlaşıyor, özellikle de motosikletlerle yüksek hızlı bir deneyim bizleri bekliyor.

 

 

Alan Wake 2 : Çıkış Tarihi Belli Oldu

Geliştirici Remedy, korku oyunu Alan Wake’in bir süredir merakla beklenen devamı Alan Wake 2 için yeni bir fragman yayınladı. 
17 Ekim 2023'te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına geliyor.

 

Final Fantasy XVI : Yeni Bir Fragman Yayınlandı



Final Fantasy XVI’nın 22 Haziran tarihindeki çıkışı öncesinde yeni bir hikâye fragmanı yayınlandı. Bu fragmanda Clive’ın Valisthea’da yer alan pek çok karakterle etkileşime geçtiğini görüyoruz.

 

 

PlayStation Showcase 2023 İzlemek İçin :

 

Borderlands 3 Karakterleri: Sınıfınız ile Kaosa Uyum Sağlayın
Borderlands 3'teki çeşitli karakter sınıflarını keşfedin ve tercih ettiğiniz oyun tarzına uygun ideal Vault Avcısını bulun....
The Lord of the Rings: Gollum Hayal Kırıklığı
The Lord of the Rings: Gollum oyunu, geçtiğimiz haftalarda oyuncularla buluştu ancak oyunseverler arasında hayal kırıklığı yarattı...